Despre noi

Sindicatul Independent al Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj s-a remarcat de-a lungul timpului prin interesul de a aduce continuitate și dezvoltarea continuă a activității Aeroportului Internațional Cluj. 

Cine suntem noi:

Sindicatului Independent al Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj este o organizație dedicată și unificată care reprezintă interesele persoanelor care formează coloana vertebrală a a aeroportului. Sindicatul nostru cuprinde angajați din aeroport din diferite departamente, inclusiv operațiuni, întreținere, servicii pentru clienți, administrare și multe altele. Ne angajăm să dăm putere membrilor noștri, să asigurăm un tratament echitabil și să promovăm un mediu de lucru favorabil și incluziv.

Misiunea noastră:

Misiunea Sindicatului Independent al Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj este de a proteja drepturile, bunăstarea și securitatea locului de muncă ale angajaților Aeroportului Internațional Cluj. Ne străduim să promovăm practici echitabile de muncă, să negociem salarii și beneficii competitive și să milităm pentru condiții de muncă sigure. Scopul nostru final este de a îmbunătăți calitatea vieții pentru membrii noștri. 

Ce facem: 

Negociere colectivă: Ne angajăm în negocieri colective în numele membrilor noștri pentru a negocia contracte de muncă echitabile care abordează salariile, beneficiile, programul de lucru și alte condiții esențiale de angajare. Prin acest proces, ne propunem să asigurăm condiții favorabile pentru membrii noștri, promovând în același timp relații productive cu managementul aeroportului.

Reprezentarea angajaților: 

Oferim o voce puternică și unificată pentru membrii noștri, asigurându-ne că preocupările, ideile și nevoile acestora sunt comunicate în mod eficient conducerii aeroportului și părților interesate relevante. Susținem un tratament echitabil, șanse egale și soluționarea problemelor la locul de muncă prin dialog deschis și negocieri constructive.

Dezvoltare profesională: 

Ne angajăm să sprijinim creșterea și dezvoltarea profesională a membrilor noștri. Colaborăm pentru pentru a oferi programe de formare și oportunități educaționale care îmbunătățesc abilitățile și cunoștințele membrilor noștri, permițându-le să exceleze în activitatea desfășurată de aceștia.